Den perfekte hjemmeside til din start up 

574

Som start up er der mange nye ting, der skal ordnes og være styr på. Alt efter hvilken start up du har ønsker om at påbegynde, vil en hjemmeside eller en webshop sikkert være i dine tanker. Men nej, du har ret. Pengene hænger ikke på træerne og jo mere, man selv kan få styr på, jo bedre. Men sommetider er det ikke sådan, hvis man vil have et godt resultat. Så er hjælp udefra en nødvendighed. I den her artikel får du 3 råd til, hvad du kan gøre selv for at sikre, at du får en hjemmesider/webshop, der matcher jeres behov, målgruppe og økonomiske situationer. 

3 råd til dig

Sæt dig ind i det

Inden du går i gang, så brug tid på at sætte dig ind i de forskellige ting. Skal du have en hjemmeside? Så læs op på WordPress. Find ud af, om det er den nemmeste løsning for jer og hvordan det passer til jeres ønsker om, hvad jeres side skulle. Det samme gør sig gældende, hvis det er en Webshop, I gerne vil starte. Er WooCommerce så den bedste løsning? Findes der andre alternativer, som er nemmere at navigere rundt i og er der evt. et billigere alternativ, der passer jeres budget bedre? Læs op! Der er masser af information at finde på Google og Youtube. 

Brug dit netværk

Ja! Brug dit netværk. Ræk ud. Spørg om hjælp! Der findes andre derude, som sidder med masser af viden omkring det, du netop har brug for hjælp til – og oftest er folk villige til at dele den med dig og endda hjælpe dig på vej. Så måske I kender en, der kender en, som geren vil hjælpe jer med hjemmesiden eller webshoppen? Tag imod al den hjælp og viden, som I kan få. Oftest sidder der også ny-uddannet, som er hammer-dygtige og gerne vil hjælpe til for at få noget på CV’et. 

Ræk ud til en professionel

Nogle gange er det også vigtigt at vide, hvornår man skal spørge om hjælp fra en professionel. Det kan være en god investering at få lagt ud på en ordentligt måde, så man senere hen undgå fejl, der kunne være undgået, som ender med at koste jer penge. Webhuset Ballum har f.eks. forskellige typer løsninger inden for både hjemmesider og Webshops og tilpasser det efter kunden behov og økonomiske muligheer. 

Tidligere artikel10 gode råd til at komme i gang som iværksætter 
Næste artikelVigtigheden af datagendannelse efter ransomware angreb for en virksomhed