Når du scroller gennem din Facebook, Instagram eller sågar når du ser TV, lytter til radioen eller noget helt femte – så er der reklamer for det hele, eller hvert fald næsten. Vores yndlingssko popper op, pludselig er den kjole, havde set på tidligere, der også og i juletiden er det de bedste tilbud på smør, fløde og kartofler, der pryder reklamerne. Men selvom man skulle tro, at vi kommer det hele rundt, når det kommer til markedsføring af naturlige ting, så er det ikke alt, der er at finde. Til trods for at halvdelen af befolkningen har det verdenen over, så er det minimum vi hører til produkter, der har med menstruation at gøre. Det skyldes flere ting. Først og fremmest er det stadig et tabubelagt område, men det kan også være svært at markedsføre det grundet diverse regler. Men til trods for det, er der nogle, der har taget kampen op og prøvet at gøre de 5 dage månedligt nemmere for kvinder. Det har premens. 

Hvad er Premens?

Premens er et kosttilskud, som er lavet til kvinder med PMS. PMS er noget, kvinder og piger ofte oplever dagene op til deres menstruation. Her er følelserne ekstra påvirker grundet hormonelle påvirkninger. Det samme gør sig gældende fysisk. Det er ting, man som kvinde ikke selv er herre over og som man blot skal igennem, samtidig med du fortsætter din hverdag. Premens indeholder ting som salvie, Vitamin B6 og B2, som blandt andet bidrager til et optimalt velbefindende, bidrager til at skabe en hormonel balance og samtidig mindske ting såsom træthed, udmattelse og en sund hud. 

Men hvordan gør man det indbydende?

Men hvordan gør man et tabubelagt emne, selv i Danmark, til noget, man har lyst til at købe. Det gør man blandt andet ved at tale åbent omkring produktet og dens virkning. Jo mere vi taler om det, jo mere normalt bliver det – og samtidig bliver det mere komfortabelt at købe det. Det er blandt andet, hvad Premens gør. Deres åbenhed samt ærlighed omkring emnet med deres produkt, uddanner folk og giver dem viden omkring et emne, der for mange stadig er ømtåleligt og pinligt for nogle – til trods for, og lad os nævne det igen, at halvdelen af befolkningen får eller har det. Udover det, skal den smukke og feminine design heller ikke undervurderes. 

Tidligere artikelHvad er et aktieselskab?
Næste artikelStress i parforholdet påvirker jobbet