Det ikke kun i privaten, at der er brug for vejhjælp. Meget af vores erhvervsarbejde i Danmark foregår, og indebærer at komme fra A til B enten i form af salg, møder eller andet, som er en vigtig del. Men hvordan fungerer det egentlig, når det kommer til vejhjælp og erhverv? Er det samme princip som med privat bil, eller hvad gør man i sådanne situationer?

Erhverv og vejhjælp

Har du en erhvervsbil, findes der også vejhjælp som hjælper i sådanne situationer. Oftest er vejhjælp og generelt skader en uforudset udgift og kan man gøre noget for at lette det og være et skridt foran, så er det med en vejhjælps aftale til erhverv. Her gør du det nemt for din medarbejdere, der kører rundt i en firmabil, samtidig med at du kender til omkostninger ved at tegne et abonnement og dermed være sikret, til en vis del, i forhold til omkostninger, og hvad det kan ende med. Dine medarbejdere er sikret 24/7, og ved lige, hvem de skal ringe til. Det giver både tryghed, samtidig med at det er tidsbesparende – både ift. ventetiden men også hvor hurtigt, de er på farten efterfølgende.

Forhandler aftaler

Men det er ikke kun dig, der har medarbejdere med firmabiler, der kan drage nyt af en vejhjælp aftale. Det er også erhvervs forhandlere, der kan få sig en fordel ved dette.

Er du i autobranchen, kan man her oftest finde mobilitetsaftaler, som er tilpasset det enkelte forhandlers behov. Det giver dem, autobranchen, mulighed for at tilbyde deres kunder vejhjælp løsninger. Hvordan det gavner autobranchen/forhandleren? Det hjælper med at kunde og forhandler knyttes tættere.Det hjælper os til fleksible løsninger som passer til lige netop kundens behov og dermed giver det også i sidste ende en øget omsætning for værkstedet.

En anden branche der virkelig kan drage nytte og fordel af en vejhjælp aftaler er leasingselskaber. Her vil der også være mulighed for en anderledes form for vejhjælp. Her tilbydes der sommetider hjælp i forhold til hjemtagning af leasingbiler i forbindelse med inkasso. Det kan for mange være en ømtålelig ting, og det er derfor vigtigt, at en sådanne opgave bliver behandlet professionelt og med diskretion.

Der er altså mange fordelt saftige vejhjælps aftaler, der kan laves med vejhjælp, så lige netop jeres behov bliver dækket og i får mest muligt ud af vejhjælp.

Tidligere artikelByggebranchen og bæredygtige byggemateriale – det nye sort!
Næste artikelBenyt dig af lokale ressourcer til din startup!