Vi kender vidst alle til det, hvad end det er privat eller i forbindelse med arbejdet, at computeren begynder at drille, lige som du allermindst har brug det. Det er oftest i forbindelse med en stor opgave enten på arbejdet eller i skolen og inden du når at lave den backup, som du havde tænkt på de sidste par dage, ja så er det for sent. Uheldet er sket og du kan ikke uden hjælp redde den. Gid der fandtes en løsning på det! Men det gør der og svaret er data recovery.

Hvad betyder data recovery?

Som navnet så fint siger, når det er oversat til dansk, er det redning af din data. Når din computer går død og du ikke kan få den til at virke det, så er alle dine opgaver ikke nødvendigvis forsvundet – heldigvis. Mange gange er det faktisk muligt at redde f.eks. din data og dermed gendanne den tabte data, som du troede var gået tabt.

Hvad kan du få reddet?

Det er forskelligt, hvad du kan få reddet. Det afhænger selvfølgelig af skaden, der er sket og stedet du henvender dig til. Men som udgangspunkt kan du få hjælp til;

  • Datagendannelse
  • Raid og NAS Recovery
  • Dataredning fra SSD
  • Macbook Recovery

Intet er sikkert

Som nævnt før er det selvfølgelig ikke altid, alt der kan reddes. Det afhænger af mange individuelle ting og du vil derfor aldrig kunne få et afgørende svar, før der er blevet set på din computer og den er blevet analyseret.

For ikke få falske forhåbninger eller betale en bondegård, inden du ved, om det kan laves, anbefales det at vælge et sted, der har gratis datagendannelses analyse. Endnu bedre vil være at vælge et sted, der har en analyse, der ikke tager lang tid. Der er ikke noget værre end først at betale dyre domme, for så flere dage senere at finde ud af, at din computer slet ikke kunne reddes. Vælg en der gør det hurtigt og gør analysen gratis.

Mange om hjælpen

Der er mange på markedet om at hjælpe dig. Så sørg for at du vælger nogle med mange års erfaring. Det giver dig en garanti for, at det vil blive gjort professionelt og med et team, der ved hvad de laver og med det rette værktøj og udstyr.

Tidligere artikelKloakservice – en service du ikke vidste, du behøvede!
Næste artikelSlip for at dobbeltbooke dine mødelokaler igen!